Brow Lamination

Brow lamination is eigenlijk een wenkbrauwpermanent. Het zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwhaartjes altijd in model zitten en je niet meer moeilijk hoeft te doen met een wenkbrauwpotlood of een wenkbrauwkammetje.

Brow lamination zorgt ervoor dat je zonder mesjes, naalden of potloden strakke en dikke wenkbrauwen kan creëren. Iedereen wil toch gladde wenkbrauwen zonder er veel moeite voor te hoeven doen? Deze droom kan werkelijkheid worden met behulp van de techniek brow lamination.
Er wordt een extra stevig laagje aangebracht over de wenkbrauwhaartjes heen, zodat deze altijd strak in de lak zitten en goed in model blijven tijdens bijvoorbeeld een harde regenbui.

Jouw wenkbrauwen krijgen een vaste vorm toegediend waarin ze een specifieke periode in blijven zitten. Jouw wenkbrauwen zitten altijd top dankzij deze eenvoudige techniek.

Hoe doen we dit?

Er wordt tijdens een behandeling altijd eerst een crème op de wenkbrauwen gesmeerd die een chemisch proces in gang zet. Er worden verschillende bindingen in jouw wenkbrauwhaartjes gestopt, zodat ze gemakkelijk in een ander jasje kunnen worden gegoten zonder al te veel geweld hiervoor te hoeven gebruiken. Allereerst zullen de haartjes verticaal naar boven geborsteld worden. Daarnaast komt er een speciale vloeistof overheen om de bindingen in een specifieke vorm te gieten. Daarna volgt er een reiniging zodat jouw wenkbrauwen weer fris en fruitig zijn.

Ten slotte komt er een voedende olie aangebracht om jouw wenkbrauwen op-en-top te verzorgen en enige roodheden of oneffenheden te verzachten die zijn ontstaan door het chemische proces

 

  • Aanbrengen van een crème op je wenkbrauwen
  • De wenkbrauwhaartjes worden gemodeleerd
  • Er komt een extra vloeistof over je wenkbrauwhaartjes om te fixeren
  • Je wenkbrauwen worden gereinigd
  • Je wenkbrauwen worden gevoed met olie om ze te verzorgen